Concert pascal
MOPAN Suceava

16 aprilie este o zi tristă pentru Anamaria Prodan! În urmă cu trei ani, impresara își pierdea mama, răspusă de un cancer galopant la pancreas. Astăzi, Anamaria Prodan (48 de ani) a mers la Cimitrul Bellu, pe Aleea Artiștilor, și a vărsat lacrimi amare la mormântul mamei sale.

Deși au trecut trei ani de la moartea mamei sale, Anamaria Prodan nu poate accepta că femeia care i-a dat viață nu mai este printre noi. Întoarsă de curând din Dubai, Anamaria Prodan a mers vineri 16 aprilie, la cimitir, la momântul mamei sale, pentru a comemora trei ani de la trecerea în neființă a Ionelei Prodan. Impresara a scris și pe Instagram câteva cuvinte emoționante. ”Ești viața mea toată și știu că, de unde ești, mă veghezi și aperi de tot răul de pe lume. Te iubesc fără margini, mama mea dragă!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram, unde a postat și o poză de la mormântul împodobit cu flori al mamei sale.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/3-ani-fara-ionela-prodan-anamaria-prodan-lacrimi-amare-la-mormantul-mamei-esti

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava