MOPAN Suceava

Prefecul de Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că bugetul alocat instituţiei pe care o conduce pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru camera Deputaţilor şi Senat din anul 2012 este de 3.000.000 de lei, din care 2.130.000 de lei pentru plata membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi 870.000 de lei pentru cheltuieli privind tipărirea buletinelor de vot, dotarea secţiilor de votare (tuş, tuşiere, pixuri, dosare, hârtie, saci, ceară, lipici, foarfece, sfoară, plicuri), confecţionarea ştampilelor de control ale secţiilor de votare, tipărirea listelor electorale, dotarea biroului electoral judeţean şi a grupului tehnic.

Sinescu a spus că Prefectura Suceava a finalizat deja achiziţia materialelor necesare pentru dotarea secţiilor de votare – tuş, tuşiere, pixuri, dosare, hârtie, saci, ceară, lipici, foarfece, sfoară, plicuri -, tipărirea listelor electorale, dotarea biroului electoral judeţean şi a grupului tehnic, suma cheltuită fiind de 70.000 de lei.

„Pentru achiziţia serviciilor de tipărire a buletinelor de vot, Instituţia Prefectului-judeţul Suceava a lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice un anunţ de cerere de ofertă, contractul fiind estimat la 192.705 lei fără TVA. Ultima zi în care ofertanţii pot depune documentaţiile la Instituţia Prefectului este luni 29 octombrie a.c., iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mic”, a declarat Florin Sinescu. El a mai precizat că Ministerul Administraţiei şi Internelor va achiziţiona ştampilele cu menţiunea VOTAT, precum şi timbrele autocolante şi va fi asigurată hârtia necesară pentru tipărirea buletinelor de vot.

Sinescu a mai precizat că preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi locţiitorii acestora vor beneficia de o indemnizaţie netă de 367 de lei pentru 5 zile de activitate, iar membrii beneficiază de o indemnizaţie de 224 de lei pentru 3 zile de activitate, indemnizaţia zilnică fiind de 85 de lei brut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava