Concert pascal
MOPAN Suceava

Gemenii, Balantele si Varsatorii sunt cele trei semne de aer din zodiac. Sunt oameni care greu se lasa tinuti in frau sau condusi. Iubesc libertatea si o incurajeza la toti cei din jur. Ei pot fi deschizatori de drumuri, fiind vizionari. Pun mare pret pe latura mentala a existentei si le place sa vorbeasca si sa rezolve problemele prin conversatii, poate mai mult decat prin a trece la fapte.

Iata 3 motive pentru care poti ajunge sa iubesti o zodie de aer:

1.Au umor si ofera discutii de calitate

Zodiile de aer au un mental foarte bine pus la punct si sunt mereu informate si pe faza la ceea ce se intampla in jurul lor. Rar daca le scapa ceva! Tocmai aceasta prezenta si darul de a gasi cuvintele potrivite la momentul potrivit, ii transforma in cele mai haioase personaje posibile!

Cu un prieten sau un partener Geaman, Balanta sau Varsator, poti sa fii sigura ca vei avea nenumarate motive de veselie si ca viata va deveni mai interesanta – si asta pe termen lung!

2. Zodiile de aer sunt experte in comunicare!

Daca iti place sa vorbesti, sa te sfatuiesti, sa discuti despre planurile si dorintele tale, cu siguranta ca o persoana din Gemeni, Balanta sau Varsator, va fi cel mai potrivit partener pentru tine!

Sunt semnele care se pricep cel mai bine la cuvinte, la oratorie, la vorbarie! Cu ei nu te poti plictisi si mereu se vor gasi subiecte de discutat!

3. Sunt personalitati puternice si apara ceea ce iubesc!

E interesant modul in care, atunci cand iubesc, ei devin foarte protectori si pasionali. Se vor lupta pana la sange, dar si cu diplomatie, pentru oamenii care le-au intrat la suflet si nu ii vor dezamagi niciodata!

Acesta este modul lor de a-si exprima sentimentele – se dedica in totalitate sprijinirii si sustinerii persoanelor dragi.

Afla mai multe pe https://horoscopul-de-azi.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava