MOPAN Suceava

Cumpărarea de încălțăminte de copii poate fi un proces foarte lung și plictisitor. Adevărul este că copiii cresc repede și este necesar ca ei să aibă pantofi noi la fiecare câteva săptămâni sau luni.

De asemenea, este clar pentru fiecare părinte că încălțămintea are un rol foarte important în buna dezvoltare a copilului, așa că este vital să alegeți una de calitate, care să îndeplinească toate criteriile importante. Iar dacă vreți să găsiți perechea perfectă pentru copilul dvs., cea mai bună idee este să îl luați cu dvs., pentru ca el să încerce încălțămintea și pentru ca dvs. să puteți concluziona dacă i se potrivește.

Suntem conștienți că toate acestea pot fi foarte complicate și de aceea am decis să împărtășim cu dvs. în articolul de astăzi câteva dintre sfaturile de cumpărare de încălțăminte de copii care vă vor schimba viața.

  1. Degetul mare poate fi unul dintre cele mai utile instrumente

Deși mulți părinți sunt deja familiarizați cu importanța degetului mare ca fiind unul dintre cele mai utile instrumente atunci când cumpărați încălțăminte de copii, nu este o idee rea să spunem ceva mai mult despre acest subiect pentru cei care nu știu despre ce este vorba. Atunci când alegeți pantofii pentru copilul dumneavoastră, poate fi o adevărată provocare să determinați dacă aceștia sunt de mărimea potrivită sau sunt prea strâmți undeva. Unii copii pur și simplu nu știu cum să judece dacă o anumită pereche de pantofi este potrivită, în timp ce alții sunt prea mici, așa că ești condamnat la propria ta capacitate de a face o estimare bună. Totuși, acest lucru nu trebuie neapărat să fie o problemă.

Pentru început, puneți un pantof pe piciorul copilului dumneavoastră sau rugați-l să o facă singur, dacă este suficient de mare. Apoi, puneți degetul mare în spațiul dintre călcâi și peretele din spate al pantofului. Degetul ar trebui să poată trece, dar nu complet. Acesta este un semn că piciorul are suficient spațiu în pantof, dar că mărimea este încă potrivită. Repetați aceeași procedură pe părțile laterale pentru a stabili că lățimea pantofului este optimă și că purtarea lor nu va duce la apariția bășicilor și a durerii.

  1. Uitați de faza în care se vor „lăsa”

Încă nu avem o explicație pentru motivul pentru care uneori adulții suportă durerea doar de dragul frumuseții și a dorinței de a deține o anumită pereche de pantofi care este foarte atractivă din punct de vedere estetic. Chiar dacă asta înseamnă ore întregi de durere pentru că pantofii pur și simplu nu sunt deloc confortabili. După un timp, acest lucru se poate schimba, pentru că pantoful se uzează, astfel încât devine puțin mai confortabil pentru picior. Probabil din această cauză putem auzi adesea oameni spunând că în prezent se află în faza de „lăsare”. Deși noi, ca adulți, putem justifica acest lucru pentru noi înșine, vă sfătuim cu siguranță să evitați astfel de situații atunci când cumpărați incaltaminte copii.

Cu siguranță, fiecărui părinte i s-a întâmplat să găsească pantofi aparent perfecți pentru copilul lor, care se potrivesc perfect într-o anumită combinație și par optimiști pentru evenimentul care urmează. Dar dacă pantofii sunt inconfortabili, ar trebui să fie un semn pentru tine că trebuie să renunțați la ei, chiar și atunci când toate celelalte lucruri la ei sunt în perfectă ordine. Pantofii nu ar trebui să fie niciodată incomozi pentru piciorul unui copil, chiar și atunci când sunt purtați pentru prima dată.

  1. Alegeți momentul potrivit pentru probă

Unul dintre lucrurile pe care nu trebuie să le neglijați este momentul potrivit pentru a cumpăra încălțăminte de copii. Poate că nu știați că există așa ceva, dar acum că știți veți putea face alegeri mai înțelepte în viitor. Cel mai bun moment pentru a proba pantofii pentru copii este la sfârșitul zilei. De ce? Pentru că atunci piciorul este cel mai umflat.

În timpul orelor și orelor de distracție și joacă, piciorul unui copil începe încet să se umfle și spre sfârșitul zilei, această umflătură ajunge la maxim. Atunci cel mai bine este să vă dedicați la ajustarea pantofilor, deoarece aceasta este mărimea piciorului pe baza căreia doriți să luați o decizie privind cumpărarea perechii potrivite. Acest lucru este important pentru că va preveni apariția bășicilor și a durerilor care pot apărea după câteva ore de joc.

3 sfaturi pentru a cumpăra mai ușor încălțăminte de copii, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava