MOPAN Suceava

Câteva zeci de credincioși ortodocși din județul Neamț vizitează azi și mâine mai multe lăcasuri sfinte din Bucovina, aceștia primind certificate de pelerini. Grupul format din 30 de pelerini a fost așteptat la Voroneț de lucrătorii din cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Suceava Suceava pentru ghidaj la această mănăstire, dar și pentru înmânarea Certificatelor de pelerin și a materialelor de promovare turistica ale județului Suceava. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a precizat că prezența pelerinilor din Neamț reprezintă un argument în plus pentru dezvoltarea unui parteneriat cu acest județ.


Gheorghe Flutur a anunțat recent că în ședința din 25 iulie a deliberativului județean urmează să fie aprobată asocierea județului Suceava cu județul Botoșani, pentru promovarea zonei turistice „Suceava – Neamț”.
”Ne leagă mai multe lucruri. Ținutul mănăstirilor, casa tradițională, dar și investiția nouă pe care ne pregătim să o demarăm, respectiv drumul care leagă Mălini de Borca, în județul Neamț, drumul lui Nechifor Lipan, care se va moderniza prin PNDL”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava