Câteva zeci de credincioși ortodocși din județul Neamț vizitează azi și mâine mai multe lăcasuri sfinte din Bucovina, aceștia primind certificate de pelerini. Grupul format din 30 de pelerini a fost așteptat la Voroneț de lucrătorii din cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Suceava Suceava pentru ghidaj la această mănăstire, dar și pentru înmânarea Certificatelor de pelerin și a materialelor de promovare turistica ale județului Suceava. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a precizat că prezența pelerinilor din Neamț reprezintă un argument în plus pentru dezvoltarea unui parteneriat cu acest județ.


Gheorghe Flutur a anunțat recent că în ședința din 25 iulie a deliberativului județean urmează să fie aprobată asocierea județului Suceava cu județul Botoșani, pentru promovarea zonei turistice „Suceava – Neamț”.
”Ne leagă mai multe lucruri. Ținutul mănăstirilor, casa tradițională, dar și investiția nouă pe care ne pregătim să o demarăm, respectiv drumul care leagă Mălini de Borca, în județul Neamț, drumul lui Nechifor Lipan, care se va moderniza prin PNDL”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava