Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a anunţat că în cursul zilei de vineri, în judeţ s-au produs şapte accidente rutiere, soldate cu 30 de răniţi şi 20 de persoane decedate. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj Alin Găleată, pompierii au intervenit vineri la accidentele care au avut loc pe raza localităţilor Poiana Stampei, Rădăuţi, Fălticeni, Suceava, Voitinel, Şcheia şi Botuş.

Potrivit ISU, cel mai tragic eveniment s-a înregistrat vineri seară, la ora 19:12, ora anunţării pe numărul unic de urgenţă 112, şi s-a produs pe DN2H, în comuna Voitinel.

„Un autoturism monovolum, în care se aflau trei tineri, a părăsit carosabilul şi a intrat într-un arbore. Şoferul maşinii, în vârstă de 21 de ani, a rămas încarcerat şi a fost extras de către pompierii militari de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus şi de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi.

Un băiat, în vârstă de 13 ani, cu multiple traimatisme, dar conştient, a fost transportat cu ambulanţa SMURD la Centrul de Primire Urgenţe Rădăuţi”, se arată în comunicatul ISU Suceava. Ceilalţi doi tineri, de 21 şi 16 ani, erau în stare de inconştienţă, iar pompierii paramedici şi lucrătorii de pe ambulanţa SAJ Rădăuţi au început manevrele de resuscitare. „Din păcate, după efectuarea întregului protocol medical, aceste manevre au rămas fără răspuns, iar cei doi tiner i au fost declaraţi decedaţi”, se mai spune în comunicatul ISU Suceava.

Un alt accident rutier grav s-a produs tot vineri, în jurul orei 23:00, pe DN18, în localitatea Botuş, comuna Ciocăneşti, unde o autoutilitară s-a lovit frontal de o stâncă de pe marginea drumului.
În urma impactului, toţi cei trei ocupanţi ai maşinii au rămas încarceraţi. Victimele, bărbaţi cu vârste de 37, 30 şi 25 de ani, cu diverse traumatisme, semiconştienţi, au fost extrase din maşină de către echipajele Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, cu accesoriile specifice. Două ambulanţe, SMURD şi SAJ, i-au transportat pe răniţi la Spitalul de Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava