MOPAN Suceava

La Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava sunt internați 306 pacienți din care 206 sunt infectați cu COVID-19 aflându-se în secția special amenajată. Anunțul am fost făcut de conducerea spitalului în această dimineață printr-un comunicat de presă în care sunt enumerate și măsurile întreprinse în ultimele 24 de ore în lupta cu coronavirusul.

1. In SECTORUL COVID s-a deschis un punct de triere al pacientilor suspecti de infectie cu COVID-19, deservit de medicii U.PU. ai Spitalului Judetean Suceava. Instalarea s-a facut in proximitatea sectoarelor de internare a pacientilor, cuprinde 3 corturi cu circuite separate si a fost instalat punctul de triere cu ajutorul SMURD SUCEAVA.

2. S-au efectuat demersuri de instalare in zona ambulatoriului Spitalului Suceava a 2 -3 sisteme modulare, care vor putea fi utilizate in cadrul cresterii numarului de pacienti cu infectie COVID.

3. S-a asigurat permanenta liniilor de garda si continuitatea servicului pe toate specialitatile, atat in SECTORUL COVID-19 , cat si in celelalte sectoare de activitate.

”Intregul personal medical precum si din serviciile administrative care asigura continuitatea activitatii la Spitalul Judetean Suceava, face toate eforturile pentru a oferi o asistenta medicala de calitate pacientilor nostri”.

306 pacienți la Spitalul Județean Suceava din care 206 cu COVID-19. Punct de triere al pacientilor suspecți de infecție cu coronavirus, 6.0 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (7 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava