MOPAN Suceava
Galerie foto62 poze în acest set

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a premiat, astăzi, 31 de cupluri din acest municipiu care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Evenimentul a avut loc la Catedrala Ortodoxă din Fălticeni, iar nașii celor 31 de cupluri au fost doi tineri care s-au căsătorit anul acesta, Cosmin și Mădălina Ilie. „Nunta de aur” a început cu o slujbă de binecuvântare oficiată de un sobor de preoți din Fălticeni. Alături de cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost prezenți primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, parlamentarii PSD Ioan Stan și Alexandru Rădulescu, precum și primarul localității lituaniene Kedainiai, Valentinas Tamulis, oraș cu care Fălticeniul a încheiat un acord de parteneriat.

După slujbă și cuvântul de binecuvântare al unuia dintre preoții care a oficial slujba, primarul Cătălin Coman s-a declarat onorat că participă la un astfel de eveniment frumos și emoționant pentru întregul municipiu. „Sunt momente unice, momente pe care vreau și eu să le parcurg. Vă suntem datori pentru foarte multe lucruri frumoase care s-au întâmplat în Fălticeni. Vreau să vă mulțumesc, să vă urez mulți ani fericiți împreună, dar și să mă așteptați și pe mine și pe nașii dumneavoastră să împlinim 50 de ani de căsătorie”, le-a transmis Cătălin Coman celor 31 de cupluri.

Invitat să i-a cuvântul, primarul din Kedainiai, Valentinas Tamulis, a spus, la rândul său, că este extrem de bucuros că a putut să participe la un astfel de eveniment. El a subliniat că la întoarcerea în orașul său intenționează să preia această inițiativă de a premia toate cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. De altfel, Valentinas Tamulis a ținut să înmâneze unui cuplu din Fălticeni care a împlinit 60 de ani de căsătorie, Traian și Eugenia Varvara,  un cadou special, respectiv o panglică brodată trandiţională din Lituania.

La finalul evenimentului primarul Cătălin Coman le-a înmânat celor 31 de cupluri câte o diplomă, un premiu în bani, un buchet de flori şi un cadou, după care sărbătoriții au fost invitați la o masă la una dintre pensiunile din Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava