Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre cele mai cunoscute puburi din Suceava, 31 Motor’s Pub, preferat în special de cei care ascultă muzică rock s-a redeschis sâmbătă. Pub-ul a fost închis la finalul anului trecut, imediat după tragedia din clubul bucureştean Colectiv, pentru efectuarea lucrărilor necesare obţinerii tuturor avizelor şi pentru creşterea siguranţei celor care îi calcă pragul.
La redeschiderea de sâmbătă a 31 Motor’s Pub a fost organizat un concert special al celor de la Trooper, una dintre cele mai cunoscute formaţii de rock din România. Şi pentru că redechiderea acestui pub a fost aşteptată de foarte multă lume, câteva sute de iubitori de muzică rock au fost prezenţi sâmbătă seara la concertul celor de la Trooper.
Înainte de redeschidere, pe pagina oficială a 31 Motor’s Pub a fost postat următorul mesaj: „Au trecut 6 luni si jumatate de tacere. In Pub ul nostru a fost liniste totala. Din seara asta repornim activitatea si, implicit, concertele. Nu aveti idee cate scenarii am avut, cu care concert sa incepem, ca va fi la sfarsit de februarie sau in martie, chiar inainte de vacanta sau de 1 Mai. Nu a fost sa fie pana astazi. Cei de la Trooper revin in Suceava dupa ceva timp si suntem bucurosi sa-i gazduim. Vom permite accesul in locatie in limita locurilor acceptate de ISU, adica 190. Suntem si noi curiosi sa vedem cati ne vom strange, pentru ca feedback-ul vostru a fost uluitor! Pur si simplu ne-a coplesit! Mulțumiri!”.
De altfel, şi cei de la Trooper s-au declarat încântaţi de publicul care a venit la concertul din 31 Motor’s Pub, transmiţându-le fanilor că „prieteni din Suceava, va multumim!!! In 31 Motor’s Pub a fost DELIR!!! Ne revedem curand”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava