Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 20 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 9 persoane.

Din totalul celor 538 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 78 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 14 pacienți sunt în zona tampon și 446 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 78 pacienți diagnosticați Covid-19:

– 3 prezintă forme ușoare;

– 41 prezintă forme medii ale bolii;

– 28 prezintă forme grave;

– 6 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (3 pacienți ventilați non – invaziv și 1 pacient intubat, ventilat invaziv)

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 369 paturi libere, din care 29 pentru pacienți Covid-19, 324 în sectorul non-Covid și 16 pentru zona tampon.

La unitatea ATI sunt disponibile 4 paturi pentru pacienți Covid, sunt 27 ventilatoare libere, din care 6 pentru pacienții Covid-19, și 21 pentru pacienții non- Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 27 pacienți diagnosticați cu Covid-19(25 persoane cu forme medii și 2 cu forme critice), 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, 0 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid sunt internați 2 pacienți, 0 locuri fiind disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 18 pacienți diagnosticați cu Covid-19(9 pacienți cu forme ușoare, 8 pacienți cu forme medii și 1 cu forme grave), persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus 1, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați 8 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (2 pacienți cu forme ușoare și 6 pacienți cu forme medii) și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 0 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 3 pacienți diagnosticați cu Covid-19(forme medii) și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 3 locuri în sectorul Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 134 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 17.

La nivelul județului sunt disponibile 39 locuri libere Covid și 40 locuri pentru zona tampon.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava