Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto113 poze în acest set

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a premiat, astăzi, 35 de cupluri din acest municipiu care au împlinit 50 de ani de căsătorie. „Nunta de aur” pentru cele 35 de cupluri a avut loc  oficiată la Catedrala Ortodoxă din Fălticeni, nași fiindu-le doi tineri recent căsătoriți, Bulaicon Cătălin Ștefan și Loredana.

Evenimentul a început cu o slujbă de binecuvântare oficiată de un sobor de doi preoți, alături de cele 35 de cupluri fiind prezenți atât primarul Cătălin Coman, cât și parlamentarii PSD Ioan Stan și Alexandru Rădulescu. După slujbă, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman a ținut să le transmită tuturor celor prezenți că îl bucură faptul că poate asista la un astfel de moment emoționant. „Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi, pentru comunitate. Suntem mândri de realizările dumneavoastră, de cum v-ați crescut copiii și de cum aveți grijă de nepoți și strănepoți. Țin să vă transmit întreaga recunoștință a tuturor fălticenenilor”, a spus Cătălin Coman, care a rugat cele 35 de cupluri să-i fie alături și lui atunci când va împlini 50 de ani de căsătorie.

Invitat să ia cuvântul deputatul Alexandru Rădulescu a ținut să felicite, la rândul său, cele 35 de cupluri, subliniind că acestea sunt un model pentru toată lumea. „În această perioadă când auzim tot felul de năzbâtii despre familie, dumneavoastră reprezentați un exemplu și fundamentul unei societăți normale pe care noi trebuie să o îmbrățișăm”, a spus Alexandru Rădulescu.

De precizat că dintre cele 35 de cupluri, trei au împlinit nu mai puțin de 60 de ani de căsătorie.

La finalul evenimentului, primarul Cătălin Coman le-a înmânat tuturor celor 35 de cupluri care au sărbătorit „nunta de aur” câte o diplomă, 200 de lei, un buchet de flori și cadou. La finalul, „cuplurile de aur” au fost invitate la o masă la o pensiune din Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava