MOPAN Suceava

În județul Suceava s-au mai confirmat 35 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, cu 43 în minus comparativ cu situația anterioară, dar după ce au fost prelucrate doar 85 de teste. De la declanșarea pandemiei, în județul nostru s-au înregistrat 10.470 de cazuri de COVID. Potrivit Instituției Prefectului, 8.015 pacienți au fost declarați vindecați. Astăzi dimineață, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” erau internați 525 de pacienți, dintre care 192 cu noul COVID-19, 73 în zona tampon și 260 cu alte afecțiuni. Din cei 192 pacienți diagnosticați Covid-19, 104 au forme medii ale boli, 14 prezintă forme ușoare, 58 sunt cu forme severe și 16 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, dintre aceștia nouă pacienți fiind ventilați mecanic.

În Spitalul din Rădăuți se aflau 89 de pacienți diagnosticați cu noul coronavirus. La nivelul Spitalului suport din Câmpulung erau internați 24 de pacienți COVID, la Spitalul din Gura Humorului erau 28, la Spitalul din Vatra Dornei erau 15, iar la Spitalul de Boli Cronice din Siret se aflau 11 bolnavi de COVID.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 359 iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 89.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava