Concert pascal
MOPAN Suceava

Fie că sunteți gata să vă puneți casa la vânzare sau căutați doar modalități de a vă înviora spațiul, a investi timp și bani pentru a îmbunătăți prima impresie pe care o lasă casa dvs. poate avea recompense mari, în cele din urmă.

Abordând totul, de la proiecte mari până la detalii minuscule, iată 4 moduri de a spori valoarea unei case.

1) Proiecte mari

Dacă sunteți dispus să investiți niște bani, există mai multe proiecte mari care vă pot transforma aspectul casei. Deși este considerat de obicei o modalitate de a adăuga spațiu de locuit, extensiile pot îmbunătăți considerabil atracția unei case. O nouă verandă sau un foișor de grădină vă poate face casa să se simtă mai primitoare. Înlocuirea unei căi de acces crăpate sau a unei uși de garaj vechi poate face, de asemenea, minuni pentru a îmbunătăți aspectul casei.

Dacă doriți să investiți într-un proiect care are o rentabilitate ridicată a investiției, luați în considerare înlocuirea acoperișului. Nu numai că un acoperiș nou va îmbunătăți valoarea de revânzare, dar va face și casa dvs. să arate ca nouă.

2) Proiecte DIY

Dacă nu aveți bugetul pentru proiecte mari de renovare a locuințelor, nu disperați. În schimb, petreceți ceva timp și eforturi pentru a îmbunătăți ceea ce aveți deja. Mai întâi, reparați tot ce are nevoie. Poate că ați ignorat niște lemn putrezit pe pervaz sau ați amânat fixarea unei scânduri pe verandă. Abordarea acestor mici reparații poate face o mare diferență în aspectul casei dvs.

Dincolo de reparații, nu treceți cu vederea puterea unei curățări bune. Dacă aveți un foișor de lemn, luați un furtun de grădină și spălați-l. Este ușor să treceți cu vederea ani de praf și polen când vă vedeți foișorul în fiecare zi, dar veți fi uimiți de cât de bine arată proaspăt spălat. Îndreptați-vă atenția și către aleea și trotuarele dvs. O spălare cu presiune le va face să pară din nou ca noi.

3) Reorganizați-vă amenajarea exterioară

Nici o îmbunătățire nu are un impact atât de mare sau de imediat ca amenajarea grădinii. Plantele care vă înconjoară casa îi definesc stilul la fel de mult ca și casa în sine. La fel ca un strat proaspăt de vopsea, amenajarea peisagistică atentă poate încadra cele mai bune calități ale casei dvs., precum și poate camufla orice zone cu probleme.

Pentru a profita la maximum de grădina dvs., iată câteva sfaturi de reținut:

  • Alegeți o schemă de culori: Deși nu doriți o curte monocromatică, nu doriți, de asemenea, un amestec întâmplător de culori contrastante. Alegeți o paletă de culori cu câteva culori și o singură culoare contrastantă care poate fi utilizată cu ușurință.
  • Scoateți ce nu funcționează: Tufișurile și plantațiile crescute de dimensiuni greșite pot submina aspectul casei dvs. Nu vă fie teamă să scoateți tufișurile vechi, să îndepărtați copacii uscați și să transferați arbuști și plante în locații noi, mai potrivite.
  • Nu vă neglijați gazonul: O peluză verde luxuriantă creează un fundal pentru restul peisajului.
  • Plantați un amestec de plante cu creștere rapidă și cu creștere lentă: Plantele cu creștere rapidă vor crea un anumit interes vizual imediat, în timp ce straturile de creștere mai lentă îl completează.
  • Nu treceți detaliile cu vederea: Amenajarea grădinii înseamnă mai mult decât plantarea de flori și arbuști. Adăugarea de roci, chenare și pasarele sunt, de asemenea, parte a organizării. Alegeți materiale care se complimentează reciproc, precum și plantele care le înconjoară.
  • Consultați profesioniștii: Chiar dacă sunteți un grădinar pasional, câteva sfaturi profesionale pot face diferența între o grădină frumoasă și un dezastru scump. Magazinele locale de casă și grădină, magazinele de bricolaj și creșele de plante sunt echipate cu profesioniști care vă pot oferi indicații.

4) Actualizați și înlocuiți ușa din față

Ușa din față este punctul central al casei dvs. Aceasta este prima impresie pe care o oferiți și, de asemenea, ceea ce trecătorii văd din stradă. Dacă doriți să vă îmbunătățiți atractivitatea, atunci ar trebui să începeți prin a face această zonă cât mai atractivă și primitoare.

Dacă aveți un buget limitat, una dintre cele mai bune modalități de a atrage atenția este să înlocuiți ușa din față. Cu atât de multe modele, culori și finisaje din care să alegeți, nu ar trebui să aveți nicio problemă în găsirea unei uși care să vă complimenteze casa.

Dacă nu sunteți gata să vă înlocuiți ușa, un nou strat de vopsea îi poate revigora aspectul și poate oferi o primă impresie mai primitoare. Luați în considerare o ușă roșie pentru un aspect dramatic. Pentru un aspect elegant, atemporal, încercați o ușă neagră.

4 idei pentru a vă crește valoarea de revânzare a casei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava