Concert pascal
MOPAN Suceava

Campingul în hamac se bucură în prezent de din ce în ce mai multă popularitate. Dezvoltarea hamacurilor de camping mai confortabile și mai durabile i-a inspirat pe mulți să-și abandoneze cortul și să doarmă deasupra solului.

De ce nu? Există oare o modalitate mai bună de relaxare decât legănarea ușoară între doi stejari bătrâni sau brazi în mijlocul pădurii? Nu credem. Campingul în hamac duce relaxarea la un nivel cu totul nou, dar poate exista o perioadă de ajustare, atunci când treceți de la cort la hamac. De aceea, am detaliat aceste 4 sfaturi de camping în hamac pentru a vă ridica de la sol mai repede – și mai confortabil.

De la alegerea și instalarea unui hamac, până la păstrarea căldurii în interiorul unuia, există multe lucruri de luat în considerare atunci când faceți camping în hamac pentru prima dată.

1. Alegeți hamacul potrivit

La fel ca toate celelalte echipamente de exterior, hamacele sunt disponibile în toate formele, dimensiunile, materialele și calitățile. Varietatea poate fi copleșitoare, deoarece toate arată similar, dar există câteva diferențe importante care le deosebesc.

În general, există două opțiuni pentru hamace: de o persoană și de două persoane. Un hamac pentru o singură persoană vă va economisi greutate și spațiu în rucsac, dar un hamac pentru două persoane vă va oferi mai mult spațiu pentru a vă mișca și a vă simți confortabil. Pentru dormit, un hamac de două persoane va oferi un confort optim.

De asemenea, veți dori să luați în considerare tipul de material din care este construit hamacul. Cele mai bune hamace sunt fabricate cu un material de nylon 70D ripstop pentru a proteja împotriva eroziunilor și a oferi suficientă structură pentru a ține confortabil câteva zeci de kilograme.

Luați în considerare și pentru ce veți folosi cel mai des hamacul. Unele hamace vin în seturi complete cu plase, pentru a ține la distanță insectele și prelatele pentru a vă proteja de ploaie. Veți face camping pe vreme bună? Ați vrea să stați afară când plouă? Sau sunteți în căutarea unei soluții simple de camping pentru a vă ridica de la sol?

În plus, este logic să investiți în niște curele solide, pentru a vă agăța hamacul. Mai multe companii realizează curele de înaltă calitate care se pot lega în jurul copacilor de diferite dimensiuni și se pot fixa pe hamac cu un simplu clește.

2. Alegeți perioada potrivită a anului

Campingul într-un hamac devine mult mai puțin distractiv atunci când alegeți un sezon mai puțin optim. În timp ce pasionații de camping ar putea spune că pot sta tot timpul anului într-un hamac, nu toată lumea are aceeași rezistență. Verificați-vă pentru a vă asigura că temperaturile nu vor scădea sub 10 grade în timpul nopții și că șansele de precipitații sunt scăzute, deoarece nu veți avea un loc unde să vă retrageți sau un partener pentru a vă liniști.

Încercați campingul în hamac la începutul verii, odată ce vremea se uniformizează în zile însorite și nopți călduroase.

3. Aduceți un cort la prima dvs. ieșire

De fiecare dată când încercați o metodă nouă, este important să aveți un plan de rezervă. Dacă dormiți într-un hamac, puteți simți că sunteți legănat în țara viselor, dar uneori nu veți avea configurarea corectă și vă va fi aproape imposibil să adormiți. În această situație, un cort v-ar putea fi de ajutor.

4. Alegeți copaci bine distanțați

Acesta este unul dintre cele mai evidente sfaturi de camping în hamac. Este, de asemenea, unul dintre cele mai ușor de uitat. Hamacul se întinde mai departe decât ați putea presupune. Alegeți copaci care sunt destul de îndepărtați unul de altul, astfel încât să vă puteți agăța hamacul. Cu cât hamacul este mai strâns, cu atât mai bine. În acest fel, se va lăsa mai puțin și, în cele din urmă, va fi mai confortabil, similar cu modul în care s-ar putea simțiți patul de acasă. S-ar putea să fie nevoie de niște schimbări și manevre pentru a găsi cea mai bună poziție pentru dvs. și corpul dvs.

4 sfaturi pentru a face camping într-un hamac, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava