MOPAN Suceava

Vicepreşedintele PSD Suceava şi directorul medical al Spitalului „Sf. Ioan cel Nou”, dr. Tiberius Brădăţan, a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă principalele realizări ale Guvernului condus de Victor Ponta în domeniile sănătăţii şi educaţiei, atât la nivel naţional, cât şi judeţean. Făcând referire la sănătate, Tiberius Brădăţan a amintit în primul rând de investiţiile realizate în Spitalul Judeţean. Apoi, el a amintit că în perioada guvernării PSD au fost deblocate 4.000 de posturi în sănătate, dar şi de faptul că medicii rezidenţi beneficiază de o bursă lunară de 150 de euro, bani acordaţi pentru a-i stimula pe aceştia să rămână să lucreze în ţară. De asemenea, Tiberius Brădăţan a arătat că o altă măsură pentru păstrarea medicilor a fost şi indexarea în luna decembrie a salariilor personalului din sănătate, iar apoi, încă o dată în cursul anului 2015.

Vicepreşedintele PSD Suceava a amintit şi de alocarea unei sume de 13 milioane de lei pentru programul naţional de depistare precoce a cancerului de col uterin, program de care a beneficiat şi judeţul Suceava. De asemenea, el a vorbit şi despre extinderea serviciului SMURD, despre alocarea a circă 90 de milioane de lei în vederea continuării proiectelor finanţate prin BERD, BEI şi Banca Mondială, dar şi despre compensarea medicamentelor pentru pensionari.

Tiberius Brădăţan a făcut referire şi la domeniul educaţiei, amintind că actualul guvern PSD a alocat circa 200 de milioane de euro pentru continuarea investiţiilor în infrastructură şcolară. Brădăţan a ţinut să amintească şi faptul că în actuala guvernare s-au alocat fonduri pentru programul de achiziţionare a microbuzelor şcolare, dar şi pentru cel prin care copii îşi pot achiziţiona un calculator. Nu în ultimul rând vicepreşedintele PSD Suceava a spus că actualul guvern i-a recompensat cu burse pentru excelenţă în studii pe elevii olimpici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava