MOPAN Suceava

Conducerea Casei Judeţene de  Pensii Suceava a transmis că pentru seria 18 a biletelor de tratament, acestei instituții i-au fost alocate un număr total de 307 bilete de tratament pentru pensionari. Directorul CJP Suceava, Constantin Boliacu, a precizat că din aceste 307 de bilete de tratament până luni, 5 noiembrie, au fost ocupate 265, iar 42 bilete de tratament au rămas disponibile.

„Persoanele interesate, care au calitatea de pensionari, se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea  repartizării unui bilet de tratament,în limita numărului de locuri disponibile.   Aşadar, persoanele care au calitatea de pensionari se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea eliberării unui bilet de tratament, din cele 42 disponibile”, a declarat Constantin Boliacu.

El a spus că cele 42 de bilete de tratament sunt pentru staţiunile Amara, Căciulata, Geoagiu Băi, Lacul Sărat, Moneasa şi  Sângeorz Băi, iar plecarea în staţiune se face în  intervalul 14-17 noiembrie 2018.
Boliacu a spus că în cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.

42 de bilete de tratament sunt încă disponibile la Casa de Pensii Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava