MOPAN Suceava

Marilyn Monroe, chiar daca nu a fost o actrita grozava, a reusit sa atraga atentia Hollywood-ului si sa ramana un simbol al feminitatii si sex-appeal-ului. Ea a devenit un arhetip fascinant al frumusetii blonde si, potrivit site-ului Trendyland.ro, poate da lectii valoroase in materie de moda chiar si dupa mai bine de 70 de ani.

Sensibilitatea ei in acest domeniu este cat se poate de aplicabila si azi si, daca deja ti-ai identificat stilul personal, va fi usor sa il adaptezi la diverse ocazii si situatii.

Pune-ti in valoare formele

Priveste-o pe Marilyn: era o femeie cu forme voluptoase si linii curbe si nu purta niciodata haine supradimensionate. Prin urmare, indiferent de dimensiunile pe care le ai, nu ezita sa iti pui in valoare formele. Poarta haine care ti se potrivesc cat mai bine si nu te mai ascunde sub tricouri lungi si largi.

Accesorizeaza-ti tinutele cu bijuterii stralucitoare

In Gentleman’s Prefer Blondes, Marilyn spune cat se poate de clar ca fetele adora sa poarte diamante. Sigur, nu toate femeile sunt la fel de norocoase ca ea, dar pot alege bijuterii care imita diamantele. O pereche de cercei cu o picatura de rubin sau un colier cu un zirconiu stralucitor te vor face sa te simti de milioane.

Gaseste-ti propriul stil

Un alt lucru pe care il observam la Marilyn Monroe este faptul ca avea un stil personal inconfundabil usor de adaptat oricarei femei. Chiar si azi, o rochie eleganta cu umerii goi si un decolteu generos evoca stilul ei si va face ca orice femeie sa arate fabulos. La fel se poate spune si despre o fusta creion si un pulover de casmir care ti se potrivesc perfect si sunt ideale pentru o tinuta de zi.

Pentru a-ti gasi propriul stil este esential sa stii ce iti place si te avantajeaza. De exemplu, daca iti place culoarea roz, fa din acest lucru un element cheie in garderoba ta. De asemenea, poti alege sa iti creezi garderoba pe baza a trei culori cheie cum ar fi roz, gri si negru.

Foloseste rujul rosu

In anii 1950 Marilyn a reusit sa faca pe toata lumea sa adore rujul rosu. Este o culoare care va ramane mereu la moda si care se potriveste oricarei femei, indiferent daca este blonda, bruneta, satena sau roscata. Aceasta culoare vibranta atrage atentia si transmite cat se poate de clar mesajul ca esti increzatoare in declaratia pe care o faci.

Secretul este sa nu exagerezi, sa folosesti un creion de buze intr-o culoare neutra si sa te asiguri ca buzele tale sunt bine hidratate. In plus, rujul rosu iti va face dintii sa para mai albi.

Dezgoleste-ti bratele si umerii

Chiar daca avea o conformatie atletica, Marilyn Monroe purta deseori tinute care ii dezveleau bratele si umerii si aveau un decolteu generos. Indiferent de dimensiunile pe care le ai, nu ezita sa incerci si tu o tinuta mai indrazneata. Bratele si umerii sunt zone atractive, asa ca ar trebui sa incerci sa le pui in valoare mai des.

Adevarul este ca un top sau o rochie cu umerii goi arata superb pe orice tip de corp pentru ca atrag atentia asupra fetei si mascheaza burtica. Tinutele cu talie imperiala care dezvaluie umerii sunt intotdeauna de efect pentru ca accentueaza curbele si te vor face sa pari mai feminina si mai atragatoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava