Concert pascal
MOPAN Suceava

Femeile sunt tot mai independente din punct de vedere financiar si preocupate tot mai mult de cariera. Ele se descurca cu succes in posturi de conducere, deoarece sunt foarte dedicate si trateaza cu seriozitate orice task, dar si datorita abilitatilor de comunicare si relationare. Daca si tu simti ca esti gata pentru a te dedica unei cariere si iti doresti sa fii o femeie de cariera, atunci cu siguranta te vor ajuta cele 5 sfaturi de mai jos.

1. Stai cat mai mult pe langa oameni pozitivi si oameni care au reusit in cariera

Se spune ca orice om de succes are prieteni la fel ca el. Este foarte important sa stai cat mai mult timp pe langa oameni de la care ai ce invata si care au reusit in cariera. De la acestia poti invata diferite strategii si poti obtine sfaturi si idei. Totodata pozitivismul este foarte important pentru a reusi.

2. Invata mereu din greseli

Daca esti o persoana care se descurajeaza in fata esecurilor, trebuie sa inveti ca greselile fac si ele parte din procesul de dezvoltare al unui om. Important este sa inveti din greseli si sa ai puterea sa o iei mereu de la capat.

3. Accepta noi provocari

Oamenii de succes au reusit in cariera deoarece nu s-au plafonat si nu au refuzat lucrurile mai greu de facut. Asadar, un bun sfat de tinut minte si de respectat in cariera este sa accepti orice provocare, chiar daca la inceput ti se va parea greu de realizat.

4. Nu recurge la amanari

Pe principiul nu lasa pe maine ce poti face azi, asa trebuie sa gandesti si cand vine vorba despre cariera ta. Pentru a reusi nu trebuie sa amani ceea ce ai de facut si, chiar daca iti este mai greu, cu putina vointa vei vedea ca este mult mai bine daca nu tragi de timp. Cariera nu inseamna “o sa fac maine” ci “o sa fac acum”.

5. Asuma-ti responsabilitatea

Atunci cand iti doresti o cariera este necesar sa fii stapana pe tine, sa ai incredere in tine, dar sa si recunosti atunci cand gresesti. Recunoasterea greselilor nu este un semn de lasitate, ba din contra, te va face mai responsabila in fata celorlalti.

Sursa: Despre femei de cariera

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava