MOPAN Suceava

5 elevi suceveni au luat Bac-ul cu media 10. După afişarea rezultatelor reevaluării lucrărilor , încă doi absolvenţi au obţinut media maximă.
Este vobra despre două fete: Andreea Larisa Pălie, absolventă a Colegiului Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, şi Cătălina Bianca Bodnar, absolventă a Colegiului „Petru Rareş” Suceava. Iniţial, Andreea a primit, la geografie, nota 9,85, iar după recorectarea lucrării a primit 10. Cătălina Bianca a contestat nota 9,85 obţinută la fizică şi a primit apoi nota 10. În total, 5 elevi au luat cu 10 pe linie examenul de bacalaureat. Pe lîngă cele două fete menţionate pe listă se mai află: Eduard Ştefan Grigoriciuc de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret, Lidia Pascar – Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava şi Georgiana Raluca Strugar de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava.
După soluţionarea contestaţiilor depuse de elevii suceveni, promovabilitatea la nivelul judeţului a crescut de la 68,63% la 70,09%. Numărul total de contestații depuse în Suceava a fost: 2354, iar dintre acestea 858 (36,4%) au dus la modificarea notelor inițiale. Potrivit purtătorului de cuvînt al IŞJ, Mariana Drumea, dintre cele 858 de medii modificate, 605 (70,5%) au fost modificate prin creștere, iar 253 (29,5%) prin scădere.

Diferențe mai mari de 1,5 puncte între evaluarea inițială și cea de la contestații sunt în cazul a 7 note, spune Mariana Drumea. Este vorba despre o notă la Limba și literatura română a fost crescută cu 2 puncte, iar două note la Istorie au fost crescute cu 1,55 puncte. De asemenea, trei note la Limba și literatura română au fost scăzute cu 2,4 ; 2 și 1,95 puncte, iar o notă la Istorie a fost scăzută cu 1,7 puncte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava