Concert pascal
MOPAN Suceava

Fie că este vorba deste un context personal sau despre unul profesional, fiecare dintre noi s-a aflat în postura de organizator a unui eveniment. Indiferent de amplitudinea acestuia, scopul este de a crea o atmosferă grozavă, iar rolul nostru de gazde să aibă un impact frumos asupra invitaților.

Vestea bună este că există secrete care ne ajută să fim altfel, să impresionăm, și astfel, evenimentul nostru să se transforme într-o amintire prețioasă. 5 tipsuri pentru a organiza cât mai bine un eveniment găsiți pe blogul http://saltandpeppercatering.ro/?cat=13. Dacă doriți ca invitații să vorbească zile întregi despre evenimentul dvs chiar și după încheierea acestuia și, de ce nu, să posteze multe fotografii frumoasepe rețelele de socializare, nu uitați să țineți cont de câteva detalii importante: fiți unici, surprindeți, fiți eficienți, faceți echipă și, nu în ultimul rând creați atmosferă. Cum puteți face toate aceste lucruri aflați de aici: http://saltandpeppercatering.ro/?p=168.

Salt&Pepper Catering (www.saltandpeppercatering.ro) este firma care a introdus conceptul de finger food&design în țara noastră în urmă cu peste zece ani. Experiența în gastronomie și în arta servirii, atenția către personalizarea și creearea unui eveniment unic a recomandat echipa pentru a fi partener de încredere în cele mai importante evenimente din țară precum concertele Metallica, Black Eyed Pease sau Sting și nu numai, lansări si evenimente corparate ale marilor branduri, dar si evenimente private. Filosofia lui Bogdan Ciubotariu, creatorul conceptului Salt&Pepper Catering se bazează pe pasiune, profesionalism, respect pentru client, dar și pentru arta culinară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava