• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Comedia “Oh, Ramona” regizată de Cristina Jacob a apărut pe marile ecrane pe 13 februarie, iar până în prezent a stabilit deja 5 recorduri pentru cinematografia românească.

Cu un total de 259,474 spectatori în cele opt săptămâni în care filmul a rulat la cinema,  potrivit datelor publicate pe Cinemagia și conform raportărilor Consiliului Național al Cinematografiei, “Oh, Ramona” a devenit:

1.      Producția românească cu cele mai multe bilete vândute într-o zi – 30.243 bilete;

2.      Producția românească cu cele mai multe bilete vândute în primul weekend – a bătut toate recordurile de audiență pentru o producție românească, cinematografele raportând 71.294 spectatori pentru zilele din primul weekend de la lansarea peliculei;

3.    Producția românească cu cele mai multe bilete vândute în prima săptămâna – au fost 111.881 spectatori între zilele de miercuri-duminică;

4.      Producția românească cu cele mai mari încasări – a realizat venituri peste 1 milion de dolari în box office;

5.  Singura producție românească care a reușit să termine săptămâna cinematografică pe primul loc, depășind filmele americane “Alita”, “The Lego Movie 2” și “Happy Death Day 2U”.

Producția comediei romantice “Oh, Ramona” a durat aproximativ trei ani, cu filmări care au avut loc în București, Brașov și Constanța, iar pentru actorii principali au fost realizate casting-uri în trei țări: România, UK și SUA.

Călătoria filmului “Oh, Ramona” nu se oprește în România, ci se lucrează la distribuirea acestuia pe piața internațională, în timp ce rulează în continuare și în cinematografele din țară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava