Concert pascal
MOPAN Suceava

50 Cent a primit, joi, o stea pe Aleea Celebrităților de la Hollywood, iar bunul său prieten Eminem a ținut un discurs emoționant în cadrul ceremoniei, potrivit contactmusic.com.

Pentru a marca acest eveniment, Eminem, în vârstă de 47 de ani, a spus despre autorul hit-ului ‘Candy Shop’, în vârstă de 44 de ani: „Din toate lucrurile pe care nu mi le amintesc din 2002, știu foarte clar când l-am întâlnit prima dată pe 50. Carisma și personalitatea sa – totul s-a potrivit intensității muzicii lui.”

Eminem l-a descoperit pe 50 Cent în urmă cu 20 de ani, împreună cu Dr. Dre – care a fost și el prezent la ceremonie – și a spus că este fericit că „și-a ascultat instinctele”. „Eu și cu Dre am ştiut că, dacă avea să funcţioneze pentru noi, avea să funcţioneze pentru restul lumii. Sunt bucuros că am crezut în instinctele noastre. Sunt aici astăzi pentru că, nu este doar un partener pentru mine, este unul dintre cei mai buni prieteni din toată lumea. Aș putea spune că este mai amuzant să-i fii prieten decât dușman. A fost mereu lângă mine când am avut nevoie.”, a adăugat Eminem potrivit sursei citate.

50 Cent – pe numele său real Curtis James Jackson III – le-a mulțumit lui Eminem și lui Dr. Dre pentru tot spijinul. El a spus: „Nu cred că, fără sprijinul lui Eminem și al lui Dr. Dre, cariera mea ar mai fi arătat așa. Dre este un mentor pentru întreaga gașcă. A fost mereu un mentor pentru întreaga gașcă, ne-a îndrumat mereu în diferite direcții, iar el nici nu este conștient de asta.”

La ceremonie, alături de 50 Cent a fost iubita sa, Jamira Haines, dar și actorii Michael Blackson și Joseph Sikora.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava