Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a informat că de câteva zile se lucrează mai intens pentru informarea și prezentarea ofertei de școlarizare a copiilor refugiați care pot frecventa școli din județul Suceava. În acest moment în județul Suceava sunt 14 școli și 3 licee cu predare în limba ucraineană. Îmbucurător este că sunt peste 50 de copii înscriși: 10 preșcolari, 11 în învățământul  primar, 20 la gimnaziu și 9 pentru liceu, în unități școlare din Suceava, Siret, Ilișești, Putna, Sucevița, Rădășeni, Vicovu de Sus, Frătăuții Vechi și Iaslovăț. ”Unii au optat pentru învățământ în limba ucraineană, alții pentru limba română și la una dintre școli pentru limba engleză.

Continuă acțiunea cadrelor didactice și a primarilor, împreună cu ONG-urile, să facă cunoscută posibilitatea copiilor refugiați de a urma școala în România”, a spus Flutur.

50 de copii refugiați înscriși la școlile sucevene. Flutur: ”Unii au optat pentru învățământ în limba ucraineană, alții pentru limba română și la una dintre școli pentru limba engleză”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava