Festivalul International Ciprian Porumbescu

Astăzi 9 mai 2013, Instituţia Prefectului judeţul Suceava a organizat în cadrul evenimentului “Ziua Europei – Ziua Porţilor Deschise”, o sesiune de informare cu tema „Anul 2013 – Anul European al Cetățenilor”.

Un număr de 50 de elevi de la Şcoala cu clasele I – VIII nr.10 Suceava au avut o întrevedere interactivă cu prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu.

“Am fost foarte plăcut impresionat de modul în care am interacţionat cu elevii, care cunoşteau foarte bine simbolurile Uniunii Europene şi aveau multe informaţii despre drepturile cetăţenilor. Practic, ei sunt cei mai tineri cetăţeni europeni, care reprezentă viitorul nostru, şi implicit al Uniunii Europene. Mă bucur că am fost împreună la sărbătoarea familiei europene, de ziua Europei. Este o Europă pe care noi, cu toţii, trebuie să încercăm să o construim pentru ei”, a declarat Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava.

După sesiunea de informare elevii au vizitat sediul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava. În cursul zilei de astăzi, în cadrul acţiunii Ziua Porţilor Deschise, Instituţia Prefectului – judeţul Suceava a mai fost vizitată de un grup de elevi de la Şcoala Gimnazială “Grigore Ghica Voievod” din municipiul Suceava şi de grupuri de cetăţeni însoţiţi de copii, care şi-au manifestat interesul pentru modul în care se desfăşoară activitatea în cadrul instituţiei.

 

50 de elevi suceveni au avut o întrevedere interactivă cu prefectul judeţului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava