• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Operatorul regional de apă și canalizare, ACET, a întrerupt luni după amiază furnizarea apei potabile pentru câteva ore la un număr de 50 de scări de bloc din cartierul George Enescu din municipiul Suceava pentru remedierea  unei avarii survenite pe conducta de distributie apa potabila AZB 150 mm (azbociment) in „zona Curcubeul”, intre strada Universitatii si strada Zorilor.

” Tronsonul respectiv din azbociment se afla in exploatare din anul 1970, odata cu dezvoltarea cartierului George Enescu”, susține directorul general al ACET, Ștefan Groza. El informează că marți 26 martie vor continua lucrarile la terasamente pentru aducerea la cota initiala, astfel incat traficul rutier in zona sa se desfasoare in conditii de siguranta. ”ACET S.A. Suceava isi cere scuze fata de utilizatorii afectati si ii asigura ca se va interveni cu operativitate pentru finalizarea lucrarilor astfel incat disconfortul creat sa fie cat mai redus”, a spus Groza.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava