MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că potrivit situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului se înregistrează un număr de 2387 de persoane declarate vindecate de noul coronavirus, cu 50 mai multe comparativ cu ziua de miercuri. De asemena, în acestă dimineață, în județ erau aproape 5.000 de persoane în autoizolare la domiciliu și 84 de persoane în carantină instituționalizată. De asemenea, 15.393 de persoane din județ au ieșit din autoizolare și alte 3.023 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată. Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 19912 de teste pentru depistarea infecțiilor cu noul coronavirus.

Prefectura a mai transmis că în ultimele 24 de ore au fost internate în spital 34 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 și externate 50 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 462 pacienți, dintre care 237 de pacieți Covid-19, un număr de 21 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 71 de pacienți Covid-19.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava