MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a anunțat că 54 de persoane din județ s-au vindecat de coronavirus în ultimele 24 de ore. Potrivit unui comunicat de presă al prefecturii Suceava, potrivit situației repartizării cazurilor confirmate COVID 19 până la data de 14 mai 2020 și a celor rămase în evoluție până la această dată, întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 566 de cazuri COVID 19 în evoluție. În cursul zilei de miercuri erau 620 de cazuri active. De asemenea, până astăzi, în județul Suceava sunt declarate vindecate 1.894 de persoane.

Prefectul Alexandru Moldovan a mai spus că astăzi dimineață, în județ mai erau 350 de persoane în autoizolare la domiciliu și 737 în carantină instituționalizată. 350 de persoane. De asemenea, 14.926 de persoane din județ au ieșit din autoizolare, iar alte 2.306 au ieșit din carantină instituționalizată. Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 15.612 de teste pentru depistarea noului coronavirus.

Alexandru Moldovan a mai spus că pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 507 cadre M.A.I. (din care 387 de polițiști, 116 jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 106 polițiști locali și 28 militari MApN., organizate în  253 de patrule, din care 157 patrule de poliție, 39 patrule mixte (din care 2 patrule mixte polițist – jandarm, 4 patrule mixte polițist – polițist de frontieră și 33 de patrule mixte polițist – polițist local), 22 de patrule independente de jandarmi și 35 de patrule de poliție locală.

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 55 misiuni, cele mai multe (31%) pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

Au fost verificate 395 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și a fost aplicată 1 sancțiune pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

Au fost constatate și aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 101080 lei. Totodată au fost constatate 2 infracțiuni în context, fiind înregistrat 1 dosar penal în care a fost cercetată 1 persoană.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 3 fapte de natură contravențională (3 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 1305 lei (1305 alte contravenții în context). Totodată a fost constatată 1 infracțiune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava