În primele 9 luni din 2013, 56 de suceveni s-au îmbolnăvit de Salmonella. Şeful Direcţiei de Sănătate Publică, doctorul Ludovic Abiţei, a afirmat că numărul cazurilor este dublu, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012. El a atras atenţia că bacteria Salmonella se dezvoltă în alimentele crude, iar carnea, în principal, cea de pasăre trebuie fiartă sau prăjită foarte bine. Medicul Abiţei a făcut declaraţia după ce hipermarket-ul „Selgros” a decis retragerea cărnii de pui de la „AVICOLA” Călăraşi, pentru că este suspectă de a fi infestată cu Salmonella. Decizia a venit ca urmare a referatului procurorilor DNA din care reiese că mai mulţi evazionişti au livrat carne de pui cu Salmonella către mai multe magazine din ţară. Magazinele din lanţul Selgros se numărau printre clienţii reţelei de evazionişti, cercetaţi în prezent de DNA.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava