Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că până joi la amiază, 560 de persoane s-au programat online pe site-ul Prefecturii pentru preschimbarea permisului auto. Amintim că programările online se pot face începând de miercuri după amiază. Florin Sinescu a arătat că persoanele care se programează on-line se prezintă la un ghişeu special, în ordinea şi la ora generată de sistem în momentul programării.

„Am luat hotărârea să activăm sistemul de programări în sistemul on-line şi pentru preschimbarea permiselor auto pentru a decongestiona din aglomeraţia creată în aceste zile la ghişeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava. Mă bucur că sucevenii au fost receptivi la iniţiativa noastră şi s-au programat într-un număr mare în sistemul on-line”, a precizat Florin Sinescu. El a amintit că Legea 203/2012 pentru modificarea şi completarea OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice a fost publicată în 12 noiembrie 2012 în Monitorul Oficial şi va intra în vigoare din 19 ianuarie 2013.

Începând din data de 9 ianuarie 2012 pe site-ul Instituţiei Prefectului judeţul Suceava, www.prefecturasuceava.ro la secţiunea Serviciul Înmatriculări Vehicule şi Permise Auto, rubrica Rezervare schimbare permis auto există posibilitatea programării on-line.

560 de suceveni s-au programat online pentru preschimbarea permisului auto, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava