Concert pascal
MOPAN Suceava

De la începutul sezonului rece 2018-2019 și până în prezent, în județul Suceava au fost confirmate de Serviciul de Medicină Legală 6 cazuri de deces prin hipotermie, informează DSP. Pe de altă parte, în județ încă nu au fost cazuri de gripă confirmate prin analize de laborator.
Potrivit DSP Suceava, în judeţ s-au înregistrat 7 cazuri de pacienţi cu hipotermie, care au fost raportate de Serviciul de Ambulanță Județean Suceava şi de către spitale. Pînă în prezent, au fost confirmate de Serviciul de Medicină Legală 6 cazuri de deces prin hipotermie. Un prim deces din cauza frigului a fost raportat în luna septembrie, fiind vorba de un bărbat, cu vârsta cuprinsă între 50 şi 64 de ani, din judeţul Botoşani, găsit decedat în judeţul Suceava. Un alt deces prin hipotermie a fost confirmat în octombrie 2018 în cazul unei persoane din zona Sucevei, cu vârsta cuprinsă între 50 şi 64 de ani, alte trei decese prin hipotermie au fost în cazul unei persoane cu vârsta cuprinsă între15 şi 49 de ani, din zona Fălticeni şi în cazul a două femei din zona Sucevei şi Gura Humorului, cu vârsta de peste 65 de ani, respectiv cu vârsta cuprinsă între 50 şi 64 de ani.
Un alt deces cauzat de hipotermie a mai fost confirmat de SML în luna decembrie 2018 în cazul unui bărbat cu vârsta cuprinsă între 50 şi 64 de ani, din zona Fălticeni.
DSP a mai informat că în județ încă nu au fost cazuri de gripă confirmate prin analize de laborator.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava