Concert pascal
MOPAN Suceava

Dacă aveți grijă de o perdea și draperie, durata lor de viață s-ar putea să vă surprindă! Perdelele și draperiile de înaltă calitate sunt o investiție care ar trebui să reziste testului timpului, cu îngrijirea și întreținerea corespunzătoare. Cu toate acestea, nimic nu rezistă pentru totdeauna. Deși puteți face tot posibilul pentru a menține o perdea și draperie în stare bună, acestea vor trebui înlocuite la un moment dat.

A ști când este timpul să vă înlocuiți perdelele și draperiile vă poate ajuta să vă păstrați ferestrele elegante și bine izolate, care sunt două dintre principalele beneficii ale perdelelor  și draperiilor grozave. Iată câteva dintre cele mai frecvente semne la care trebuie să fiți atenți.

Vreți o perdea și draperie noi

Uneori, nu aveți nevoie de un motiv pentru a vă înlocui perdele sau o draperie! Poate v-ați săturat de draperiile pe care le aveți în prezent sau tocmai v-ați cumpărat o canapea nouă care nu se mai potrivește cu ele – oricum, pur și simplu să vă doriți o perdea și draperie noi este o scuză perfect valabilă pentru a le cumpăra. Există o mulțime de modele și stiluri frumoase disponibile, așa că nu este surprinzător că gusturile dvs. se pot schimba în timp.

Vă renovați casa

Dacă vă renovați casa, designul interiorului se poate schimba dramatic. În acest caz, este probabil să doriți perdele și draperii noi, care să se potrivească. Indiferent dacă văruiți pereții într-o nuanță nouă sau dacă vă înlocuiți mocheta cu un covor colorat, găsirea perdelelor și a draperiilor ideale este o modalitate excelentă de a finisa designul unei camere și de a vă asigura că totul arată genial.

Perdelele și draperiile sunt deteriorate și uzate

Ați observat semne de deteriorare? Este timpul să vă înlocuiți perdelele și draperiile. Perdelele și draperiile dvs. sunt un element la fel de important ca o piesă de mobilier, așa că trebuie să vă asigurați că sunt în stare bună, pentru a vă oferi beneficiile pe care le căutați. De exemplu, ar trebui să vă ajute la izolarea camerei. Dacă se formează găuri, ca urmare a vechimii sau a manipulării brutale, aerul cald va trece mult mai repede și mai ușor prin ele.

Perdelele și draperiile s-au decolorat

Din păcate, perdelele și draperiile se pot estompa de-a lungul anilor, ca urmare a luminii directe a soarelui. Acesta este un lucru care afectează toate tipurile de elemente decorative (dacă aveți mobilier colorat sau un covor îndrăzneț, decolorarea este ceva de care se poate fiți deja conștienți), dar în special perdelele și draperiile. La urma urmei, există foarte puține metode pentru a vă proteja perdelele și draperiile de razele soarelui și, prin urmare, foarte puține modalități de a preveni decolorarea.

Dacă amenajați ferestre care primesc multă lumină solară pe tot parcursul zilei, vă sfătuim să cumpărați culori mai deschise și modele mai simple. Deși culorile se vor estompa în continuare, va fi mai puțin vizibil dacă acestea ar fi mai palide, de la început.

Perdelele și draperiile rețin prea multă umiditate

Este adesea recomandat să alegeți jaluzelele în locul draperiilor, dacă amenajați o cameră în care este de așteptat un conținut ridicat de umiditate, cum ar fi o baie. Acest lucru se datorează faptului că jaluzelele din plastic și metal pot fi șterse și uscate rapid și ușor. dacă se udă. Țesătura, pe de altă parte, reține umezeala și este mult mai dificil de uscat fără multă ventilație.

În timp, acest lucru poate cauza nenumărate probleme – inclusiv dezvoltarea mucegaiului și a igrasiei. Dacă ați decorat o baie sau o bucătărie cu perdele și draperii (sau chiar jaluzele din material textil, cum ar fi jaluzelele romane), atunci acest lucru poate reprezenta o problemă pe viitor. Luați în considerare acest lucru și decideți dacă este timpul să le înlocuiți cu totul.

Perdelele și draperiile nu vă oferă izolația de care aveți nevoie

Alegerea perdelelor și a draperiilor înseamnă mai mult decât căutarea unor stiluri cu atracție vizuală – acestea ar trebui, de asemenea, să vă izoleze casa, oferind o barieră de protecție împotriva ferestrelor proprietății dvs. Cu toate acestea, acestea pot înceta să funcționeze la fel de eficient de-a lungul anilor, mai ales dacă au devenit puțin uzate sau dacă există găuri în material. Dacă perdelele și draperiile nu vă mai oferă izolația de care aveți nevoie, atunci este timpul să le înlocuiți.

6 motive pentru a vă schimba perdelele și draperiile, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava