Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspectoratul de Poliție Suceava a comunicat că, în primele 5 luni din 2017, pe raza județului s-au înregistrat 60 de accidente rutiere în care au fost implicați bicicliști, cu 6 în plus față de aceeași perioadă din 2016. Accidentele s-au soldat cu 2 morți, 6 răniți grav și cîteva zeci de răniți ușor.

IJP menționează că în 52 de situații vina pentru producerea accidentelor a fost a bicicliştilor, inclusiv în cazul celor două accidente mortale. Sursa citată precizează că în primele 5 luni ale acestui an 17 bicicliști, implicați în evenimente rutiere, erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În perioada 12 – 15 iunie, poliţişti de la Buneşti, Preuteşti, Fălticeni, Capu Codrului, Cornu Luncii, Păltinoasa, Marginea, Horodnic de Sus și Vicovu de Jos au derulat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea bicicliştilor. Ei au identificat în trafic peste 100 de biciclişti care nu purtau veste reflectorizante şi nu aveau vehiculele dotate cu elemente reflectorizante. Tuturor le-au fost oferite veste reflectorizante, elemente reflectorizante şi pliante cu caracter informativ. Activităţile din trafic au fost completate cu acţiuni de informare în unităţile de învăţămînt. Peste 500 de elevi au fost informaţi cu privire la pericolele generate de nerespectarea legislaţiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava