• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ieri, polițiștii au confiscat 68 de kilograme de pește din specia caras pe care un bărbat de 48 de ani din Suceava intenționa să le comercializeze fără acte pe raza orașului. De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional.

Tot ieri, polițiștii au constatat împreună cu specialiști ai Direcției Sanitar Veterinare că o firmă din Suceava desfășura activități de comerț cu produse piscicole fără proveniență legală și cu încălcarea normelor de igienă din punct de vedere sanitar veterinar.

În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a administratorului societăţii, un localnic de 57 de ani, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 5,5 kg de produse din peşte. În același timp, au fost trasate termene de remediere a deficienţelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava