Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că potrivit situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.739 de persoane declarate vindecate. În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean 4 persoane diagnosticate cu Covid – 19 și externate 69 de persoane care au fost bolnave, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical. În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 406 pacienți, dintre care 123 pacienți Covid-19, un număr de 9 pacienți fiind internați la Secția ATI. La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 35 de pacienți Covid-19 și 21 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În această dimineață, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județul Suceava sunt în autoizolare la domiciliu un număr de 5.429 de persoane, iar în carantină instituționalizată alte 3 de persoane. Până în momentul de față 18.249 de persoane au ieșit din autoizolare și 3.105 de persoane au ieșit din carantină instituționalizată.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 21887 de teste pentru coronavirus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava