Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3619 de persoane declarate vindícate de coronavirus.
La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate patru persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate zece persoane vindecate.

Din totalul celor 544 de pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 105 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 124 pacienți sunt în zona tampon și 315 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 105 pacienți diagnosticați Covid- 19, 67 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 26 forme ușoare, iar 12 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI. Din cei 12 pacienți aflați în secția ATI șase sunt ventilați mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 15 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 14 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.
Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava