Concert pascal
MOPAN Suceava

Povestea de dragoste dintre Ben Affleck (49 de ani) şi Jennifer Lopez (52 de ani) este demnă de un film la Hollywood! S-au iubit nebuneşte în urmă cu 19 ani, s-au despărţit în 2004, s-au căsătorit şi au avut copii, iar acum sunt iar împreună şi speră să fie până la sfârşitul vieţii, notează click.ro.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez au fost supranumiţi ”Bennifer” în 2003 când erau consideraţi cel mai solid, mai frumos şi mai invidiat cuplu de la Hollywood. Destinul însă le-a jucat feste. Fiecare a luat-o pe drumuri separate şi au suferit enorm din cauza despărţirii, după ce Ben a înşelat-o pe Jennifer cu o bombă sexy. Anul acesta, Jennifer i-a mai acordat o şansă lui Affleck şi acesta nu vrea să o dezamăgească din nou.

Click! prezintă indiciile care arată că nunta se apropie:

1) J.Lo a purtat rochie de mireasă la gala AMA, iar apropiaţii au punctat că acest lucru a fost un mesaj discret direcţionat către Ben.
2) Jennifer a păstrat inelul de logodnă primit în noiembrie 2002 de la Ben, care a costat atunci 1,2 milioane $ şi acum valorează 12 milioane $. Acest semn a fost interpretat ca fiind un indiciu că povestea de dragoste dintre ei nu s-a încheiat în 2004.

3) J.Lo urăşte să trăiască în concubinaj şi are planuri de nuntă cu fiecare relaţie serioasă în care se implică. Apropiaţii susţin că Jennifer Lopez a visat întotdeauna la o familie mare şi frumoasă alături de iubirea vieţii ei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/7-semne-ca-ben-affleck-si-jlo-se-casatoresc

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Av. Coltuc Marius
Fondator Casa de avocatură Coltuc - www.coltuc.ro
Tel. 0745150894
Partener www.licitatiijuridice.ro

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava