MOPAN Suceava

700 de copii din întreaga țară și din diaspora participă, în timpul verii, la cursurile gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile sunt susținute de profesori cu experiență în domeniul predării limbii engleze, valorificând competențele conversaționale ale tinerilor participanți.   Cursurile se desfășoară  on-line  în grupe de maxim 20 de elevi, structurați după criterii de vârstă și nivel de cunoștințe.

În cadrul acestor cursuri participanții învață să se exprime fluent în limba engleză utilizând tehnici de storytelling, studiind discursuri Ted și interacționând cu ceilalți copii. Cursurile fac parte din programul de vară al fundației și au rolul de a încuraja implicarea în activități educative, a copiilor afectați de restricțiile impuse de pandemia de Coronavirus.

“Aceste cursuri au pe lângă caracterul educativ și unul de socializare și ne dorim să ajungă la cât mai mulți copii care s-au simțit izolați în aceasta perioadă grea prin care trecem cu toții.” – Adriana Codilinschi, profesor de limba engleză FDVDR.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează de peste 13 ani, activități educative gratuite pentru copiii din întreaga țară

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava