• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Din 2012 şi pînă-n prezent, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava a finalizat ori mai are în derulare 75 de proiecte europene. 13 dintre acestea sînt finanţate prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane-POSDRU. Prorectorul Mihai Dimian este nemulţumit că Autoritatea de Management care trebuie să asigure consilierea celor care implementează proiecte POSDRU are un singur angajat care răspunde întrebărilor universitarilor. „Poate au deficit de personal. Noi lucrăm cu o persoană cu care comunicăm în scris. Ne răspunde odată la două, trei săptămâni. Atunci cînd vin în control, vin cîte zece. Pot veni şi 20 în control. Sînt bineveniţi, dar avem nevoie şi de consiliere pentru a evita situaţii neplăcute”, a spus Mihai Dimian. El a precizat că în cazul multor proiecte europene ale universitarilor suceveni s-au impus corecţii financiare, iar acestea sînt plătit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava