Concert pascal
MOPAN Suceava

Ideea secției de handbal a Clubului Sportiv Universitar Suceava, de a organiza o licitație de tricouri pentru a sprijini lupta împotriva pandemiei de coronavirus din județul Suceava, a dat roade. Nu mai puțin de 78 de piese valoroase, toate de colecție, sunt în prezent la vânzare pe pagina de Facebook Clubul Sportiv Universitar din Suceava.

Șase dintre aceste ultime trofee provin din fotbal, iar alte șase din handbal.

Andrei Ciutac, președintele grupării Foresta Suceava, a donat un tricou utilizat la FCSB, purtat de mijlocașul Ionuț Vînă în acest sezon competițional, care poartă semnăturile jucătorilor importanți de la gruparea bucureșteană.

Referitor la handbal, colecția care se regăsește pe pagina de Facebook Clubul Sportiv Universitar din Suceava s-a îmbogățit cu tricoul lui Tamas Ivancsik, un celebru handbalist maghiar, oferit de către Radu Iliescu. Pe tricou se află toate semnăturile jucătorilor de la Veszprem, care în anul 2008 au reușit să câștige atât campionatul Ungariei, cât și Cupa EHF. Foarte important, una dintre semnături îi aparține lui Marian Cozma, fostul dinamovist care a sfârșit tragic câteva luni mai târziu, fiind ucis într-o discotecă din orașul în care activa ca sportiv. Tricoul vine la pachet cu un poster cu echipa Veszprem, pe care se regăsesc aceleași semnături.

Ultimele articole scoase la licitație vin din handbalul feminin, şi sunt tricouri de joc ale unor handbaliste de bază ale echipei naționale a României, deosebit de cunoscute și apreciate de publicului larg, precum Gabriela Perianu, Cristina Laslo, Raluca Băcăoanu, Bianca Bazaliu sau Luciana Popescu.

Până ieri după-amiază, cele mai apreciate tricouri de către iubitorii sportului care s-au implicat activ în licitație erau ale Yuliyei Dumanska (500 euro), Nikola Karabatic (2.000 lei), Nicolae Dică (2.000 lei), Cristina Neagu (1.800 lei), Mirel Rădoi (1.200 lei) și Ianis Hagi (950 lei).

Tricourile purtate de marii sportivi suceveni valorau ieri după-amiază astfel: Dorin Goian (600 lei), Răzvan Gavriloaia (600 lei), Adrian Chiruț (500 lei), Petru Bălan (450 lei), Mihai Macovei (450 lei), Mihai Roman (450 lei) și lista continuă.

Trebuie precizat însă că nu toate tricourile au fost urcate concomitent pe site, această operațiune derulându-se pe parcursul a patru zile, în funcție de momentul în care s-a făcut donația.

„Le mulțumim tuturor acestor campioni pentru implicare, iar pe dumneavoastră vă invităm să licitați, pentru că orice mic ajutor contează! Pe această cale, vă anunțăm că licitația se va încheia în ziua vineri, de 10 aprilie, la ora 12.00”, se anunță pe pagina de Facebook Clubul Sportiv Universitar din Suceava.

Pentru a fi utilizați cât mai eficient, banii strânși vor fi direcționați către Fundația Umanitară NORD 2001 / Sânge pentru România, care de la startul pandemiei este implicată total în susținerea luptei pentru combaterea coronavirusului.

Câștigătorii licitației vor face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852 aparținându-i lui Iulian Andrei, detalii suplimentare putând fi obținute de la antrenorii echipei sucevene, Adrian Chiruț și Iulian Andrei, pe messenger sau direct în comentariile de la postarea de pe Facebook.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava