• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O echipă de control a Gărzii Forestiere Suceava a verificat un parchet de exploatare forestieră de  , chiar în ziua în care lucrările se terminaseră iar parchetul trebuia să fie reprimit. Partida respectivă a fost constituită în fondul forestier proprietate a Statului și a fost autorizată spre exploatare unui operator economic.

„După verificarea a circa 80% din cele 7 ha de pe care s-a exploatat masa lemnoasă, s-a constatat că au fost tăiați ilegal 8 arbori, din cei care nu erau destinați exploatării, cu un volum cumulat de peste 6 mc. Cel mai probabil, materialul lemnos tăiat ilegal a fost trasportat odată cu cel pus în valoare legal. Deoarece, la data controlului, nu se finalizase încă predarea parchetului de la cel care a exploatat partida la pădurarul care să asigure paza pădurii, răspunderea pentru tăierea ilegală de arbori este în sarcina operatorului economic. Va fi verificat, însă, și modul în care s-au  efectuat controalele din timpul exploatării și dacă s-au luat de către administratorul pădurii toate măsurile pentru prevenirea acestor tăieri ilegale”, a declarat inspector șef Mihai Gășparel.

Verificările vor continua până la parcurgerea întregii suprafețe. La finalizarea acestor verificări se vor lua măsurile de sancționare prevăzute de legislația în vigoare.

Cei care exploatează material lemnos în partizi legal constitute trebuie să înțeleagă că aceste partizi nu sunt o pavăză pentru săvârșirea de infracțiuni silvice și că faptele lor pot fi depistate și sancționate oricând.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava