Concert pascal
MOPAN Suceava

Cand vine vorba despre viata din social media, realizari profesionale si stil de viata, vedetele sunt la fel ca noi. Le place sa posteze si sa distribuie informatii, imagini si videoclipuri cu oamenii, locurile si lucrurile pe care le apreciaza.

Desi Instagram, Twitter si Snapchat sunt cele mai populare, unele celebritati au facut alegeri inedite pentru a-si manifesta creativitatea si a-si construi marca sau doar pentru a se distra. Astfel, pe langa site-urile proprii, care le ajuta in promovare si in construirea imaginii si despre care poti afla mai bine in articolul despre creare site de prezentare, ele au ales sa foloseasca, in mod unic, si alte aplicatii. Iata cateva dintre acestea!

Sia foloseste Face Swap pentru a-si promova albumele

In 2016, Sia le-a cerut fanilor de pe retelele sociale sa descarce Face Swap si sa-si schimbe fetele cu poza care o infatiseaza pe coperta noului ei album alaturi de hashtagul #IAmThisIsActing. Astfel, magia Face Swap a contribuit la promovarea pe retelele sociale a celui de al saptelea album al sau, “This Is Acting”, care s-a vandut in 81.000 de exemplare inca din prima saptamana.

Kim Kardashian foloseste Perfect365 pentru selfie-uri emblematice

Aplicatia preferata de editare a selfie-urilor folosite de Kim Kardashian, Perfect365, este o platforma care functioneaza in realitatea augmentata. Kim si intreaga familie Kardashian – Jenner folosesc aplicatia pentru a-si retusa fotografiile si a obtine imagine perfecta, buze mai lucioase, bronz mai intens, machiaj si coafuri demne de covorul rosu.

Cantareata Taylor Swift foloseste Apple Music

Dupa un scurt episod negativ intre megastarul Taylor Swift si serviciul de streaming Apple Music, s-a instaurat linistea. In prezent, cantareata foloseste aplicatia pentru a se conecta cu fanii intr-un mod cu totul nou. Ea le cere acestora sa isi creeze propriile liste de redare pe care le poate vizualiza cu hashtagul #PlaylistbyME.

Ariana Grande domina pe Twitter

Cu peste 64 de milioane de urmaritori, Ariana Grande nu mai este o incepatoare in sfera Twitter. In prezent, Ariana foloseste Twitter ca instrument de marketing pentru a-si promova albumele “Thank U, Next” si “Dangerous Woman”. De asemenea, ea mai utilizeaza aplicatia pentru a-si exprima opiniile si a impartasi cu fanii suisurile si coborasurile vietii sale personale, de la atentatul de pe arena din Manchester, pana la relatiile ei.

Jennifer Aniston isi foloseste creativitatea pe Bitmoji

Jennifer Aniston a declarat ca apreciaza avatarurile personalizate de calitate si ca ii place Bitmoji, care ii permite sa fie o adevarata artista. Aplicatia le permite utilizatorilor sa personalizeze desene animate dupa propria fizionomie si sa creeze personaje noi si adorabile, intr-un mod extrem de facil. Jennifer creeaza Bitmoji pentru fanii si prietenii ei.

DJ Khaled tine discursuri pe Snapchat

Intr-un interviu acordat lui BBC Radio, Khaled declara ca Snapchat i-a favorizat cariera, permitandu-le fanilor sa il cunoasca mai bine. El a spus ca foloseste aplicatia pentru a inspira alti oameni, dar si pentru a se mentine motivat. De asemenea, Khaled a declarat ca prefera aceasta aplicatie de social media pentru ca este usor de utilizat si ii permite sa fie autentic.

Dwayne “The Rock” Johnson are propriul canal de YouTube

Dwayne „The Rock” Johnson, unul dintre cei mai bine platiti actori din lume, este vedeta si pe YouTube. Are propriul sau canal intitulat The Rock cu peste 4 milioane de abonati unde posteaza videoclipuri cu participarea la premieri, raspunsuri la intrebarile fanilor sau diverse glume.

Lil Nas X a folosit TikTok pentru a-si populariza hitul

Intrucat s-a mentinut pe locul I in topul topul Billboard Hot 100 timp de 19 saptamani la rând, “Old Town Road” a devenit un fenomen cultural global. Tanarul de numai 20 de ani din spatele acestei piese legendare, Lil Nax X, a folosit aplicatia TikTok pentru a-si populariza hitul. Permitandu-le utilizatorilor sa creeze povesti dublate peste videoclipuri cu sunete diferite, aplicatia a devenit locul ideal pentru a promova melodia. Astfel, hitul a devenit incendiar si viral pe masura ce ascultatorii au creat postari pe marginea acestuia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava