Comenzi MOPAN Suceava

83 de angajatori şi-au anunţat deja prezenţa la Bursa Generală a Locurilor de Muncă programată, mîine, în patru localităţi sucevene. Ei dispun de 462 de locuri vacante, din care peste 300 vor fi scoase la concurs în municipiul Suceava. Şefa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Mirela Adomnicăi, a informat că sectoarele de activitate care oferă cele mai multe locuri vacante sînt construcţiile, prelucrarea lemnului şi fabricarea articolelor de îmbrăcăminte.

Ea a menţionat că printre domeniile nou apărute în acest cadru de mediere se numără învăţămîntul, activităţi ale centralelor, publicitate şi activităţi de studiere a pieţei. Mirela Adomnicăi a subliniat că oferta pentru nivelul superior de studii a ajuns la 28 de posturi, pînă în prezent. Tot la Bursa de mîine participanţii vor putea consulta şi solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin reţeaua EURES. Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc, începînd cu ora 10.00, la „Iulius Mall” Suceava, la Casa Germană din Rădăuţi, şi la sediile AJOFM din Fălticeni şi Cîmpulung Moldovenesc.

83 de angajatori vor participa la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din judeţul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava