Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 9 septembrie 2017, 85 de elevi ai Centrului Internaţional Helen Doron English din Constanţa au primit certificatele internaţionale Cambridge, în cadrul Târgului Grădiniţelor, organizat în Centrul Comercial Vivo din Constanţa, cu ocazia începerii anului şcolar. Micuţii au susţinut în luna mai examenele Cambridge Young Learners, KET şi PET, şi au obţinut rezultate remarcabile la testările internaţionale.

Specialistul în educaţie Ştefania Filip, coordonatorul Centrului Internaţional Helen Doron English în România, afirmă că viitorul, atât social, cât mai ales profesional al copiilor noştri va fi strâns legat de cunoaşterea limbii engleze, deoarece trăim în plină societate globalizată. În acelaşi timp, un raport al Eurostat publicat la începutul anului 2017, arată că, în România, 99,5% dintre elevii din gimnaziu învaţă limba engleză ca primă limbă străină, 83,6% învaţă limba franceză ca limbă străină secundară, iar 95,2% învaţă cel puţin două limbi străine.

Învăţarea limbii engleze nu mai e un moft, ci o necesitate

“Trăim într-o societate globalizată, în care cunoaşterea unei limbi străine, în special limba engleză, nu mai reprezintă un moft, ci un lucru obligatoriu pentru dezvoltarea personală şi profesională a copiilor noştri. Cu atât mai mult, dacă un copil obţine un examen certificat de Cambridge, pleacă din start cu un avantaj în faţa unui copil care nu cunoaşte o limbă străină. În decursul anilor, statistica arată că 90% dintre elevii pe care i-am instruit la Centrul Internaţional Helen Doron English, care au decis să participe la examenele Cambridge YLE, au obţinut punctajul maxim la probele de engleză vorbită. De asemenea, înainte de a lua decizia la care dintre examene să se înscrie, profesorii noştri le vor face câteva teste preliminarii pentru a şti nivelul la care se află copilul în acel moment, astfel încât acesta să poată fi încadrat pentru examenul potrivit gradului de pregătire acumulat”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Internaţional Helen Doron English.

Prin parteneriatul internațional pe care Helen Doron English l-a încheiat cu reputata universitate britanică Cambridge, centrele educaţionale din această rețea de școli pentru învațarea limbii engleze sunt recunoscute drept centre oficiale de pregătire a copiilor pentru a participa la toate tipurile de examene Cambridge. Din acestea, se numără și examenul care se echivalează cu proba de evaluare a competențelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat sau cu proba pe care elevii de clasa a V-a o vor susține pentru a accede într-o clasă de limba engleză intensivă.

Helen Doron English este o instituţie internaţională cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume  vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English. Centrul Internaţional Helen Doron English din Constanţa a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educaţiei copilului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava