Crearea unui spațiu pentru ca micuțul dvs. să se joace și să crească poate și ar trebui să fie o experiență distractivă. Acestea fiind spuse, poate fi, de asemenea, una provocatoare. La urma urmei, o cameră frumoasă și funcțională pe care copilul dvs. o va iubi atât acum, cât și pentru anii următori este o sarcină serioasă.

Aveți nevoie de sfaturi? Acest articol util este conceput pentru a vă ajuta să identificați dorințele actuale și nevoile viitoare ale copilului dvs., permițându-vă să atingeți echilibrul atât de important între practic și de-a dreptul adorabil. Fie că începeți de la zero, fie că sperați să vă îmbunătățiți un spațiu existent, veți găsi cu siguranță o doză sănătoasă de inspirație.

Nu vă complicați

Când vine vorba de camere pentru copii, mai puțin este de obicei mai mult. Menținând decorul simplu și mobilierul la un nivel minim, veți crea mai mult spațiu pentru a vă juca și veți oferi o pânză neutră care poate fi actualizată ușor, pe măsură ce copilul dumneavoastră crește.

Puneți timpul de joacă în față, oferindu-i copilului mult spațiu deschis. Un pat întins pe jos funcționează ca zonă de joacă, iar rafturile deschise permit jucăriilor iubite să servească drept accesorii fermecătoare.

Proiectați un spațiu pentru copii

Doriți să creați un spațiu pentru copii? Imaginați-vă că aveți o înălțime de 1 metru. Un pat confortabil de podea și un set de masă și scaune de dimensiuni mici oferă o alternativă confortabilă la mobilierul tradițional, în timp ce coșurile joase, rafturile deschise și cârligele ușor de accesat încurajează autoresponsabilitatea și jocul independent. Punându-vă în pielea micuțului dvs., puteți crea cu ușurință un spațiu la fel de funcțional pe cât de drăguț.

Concentrați-vă asupra jocului

Pentru a crea o cameră pe care micuțul dvs. o va iubi, încercați să vă concentrați asupra lucrului pe care îi place cel mai mult să facă: să se joace! Oferindu-i un leagăn interior, o groapă pentru mingi și un pat cu cadru de casă, puteți pune accentul pe distracție fără a sacrifica stilul.

Doriți să adăugați un element de distracție designului dvs.? Luați în considerare un perete de tablă sau o galerie de artă ușor de actualizat, unde copilul dvs. își poate afișa creațiile preferate. Un perete încorporat de alpinism, un tobogan cu pat supraetajat sau o plasă de încărcare suspendată în tavan sunt, de asemenea, opțiuni excelente, încurajând jocul și ajutând în același timp la arderea energiei suplimentare, înainte de culcare.

Faceți loc magiei

Copiii văd lumea altfel decât adulții, infuzând imaginația și magia în cotidian. Oferiți-le niște lumini de ieftine, câteva stickere de perete și un pachet de stele strălucitoare în tavan, care le vor oferi un palat de zâne și o galaxie de aventuri. Adăugați ceva fermecător și s-ar putea să fiți surprins de ceea ce primiți în schimb.

Profitați la maximum de spațiul copilului dumneavoastră

Fie că lucrați cu o cameră mică sau cu o imaginație mare, să profitați la maximum de spațiul copilului dvs. este o necesitate absolută. Un pat tip loft dublează spațiul utilizabil într-o cameră pentru copii curată și modernă, creând o zonă de joacă suplimentară care poate fi transformată cu ușurință într-un colț de lectură sau zonă de lounge pentru un viitor adolescent.

Dublați-vă spațiul de stocare

De la jucăriile, jocurile și cărțile lor până la dulapurile lor în continuă schimbare în mai multe dimensiuni, copiii au o mulțime de lucruri. Aveți nevoie de ajutor pentru a controla dezordinea? Cârligele, rafturile pentru cărți, lăzile de depozitare sub pat și mobilierul cu depozitare încorporată sunt opțiuni excelente și vă pot dubla spațiul de depozitare. Instalarea unei alte șine în dulapul copilului dvs. este o modalitate ușoară de a vă extinde potențialul de stocare.

Jucați-vă cu culorile

Copiilor le place culoarea, dar alegerea celei potrivite poate fi dificilă. Sigur, fetița dvs. poate să adore acum toate lucrurile roz, dar asta nu înseamnă că o va face mai târziu, iar gândul de a revopsi întreaga cameră în doar câțiva ani este suficient pentru a oferi oricui probleme de angajament de culoare. Căutați o soluție pe termen lung?

O cameră pentru copii luminoasă și veselă de oferă un compromis inteligent prin introducerea unui curcubeu de accesorii colorate într-un cadru curat și neutru, care poate fi ușor actualizat atunci când copilul dvs. este pregătit pentru un nou aspect.

Încorporați modele și texturi

Vă întrebați ce face camerele pentru copii pe care le vedeți pe Pinterest să arate atât de bine? Ei bine, utilizarea atentă a modelelor și a texturii are probabil mult de-a face cu acesta.

Frumoasele și totuși deseori neglijate surori ale vopselelor, aceste instrumente importante de decorare sunt arma secretă a unui designer profesionist și pot trece o cameră de la blah la uluitoare, cu doar câteva elemente adăugate.

Cu doar câteva stickere de perete și utilizând o combinație puternică de straturi texturale și un model grafic îndrăzneț, puteți crea un spațiu bine echilibrat și interesant vizual, fără nicio vopsea.

Ține mâinile și mințile mici ocupate

Dacă aveți spațiu, o zonă de lucru potrivită pentru copii este o necesitate. Furnizarea copilului dvs. cu un loc unde să colorați și să creați nu numai că îl va ține ocupat, ci vă poate ajuta și la dezvoltarea fizică și mentală. Când copilul dumneavoastră este mai mare, un spațiu de lucru personal poate fi util, oferind un loc liniștit pentru a studia și a face temele.

9 sfaturi pentru a decora camera copiilor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava