• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În cursul zilei de sâmbătă, 28 februarie, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de un tânăr de 18 ani din localitate cu privire la faptul că a fost victima unui accident rutier în timp ce traversa str. 1 Mai, pe trecerea de pietoni, iar după producerea accidentului, atât el cât și conducătorul auto și-au continuat deplasarea.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni de pe str. 1 Mai, moment în care a fost acroșat de un autoturism care s-a încadrat pe str. 1 Mai, efectuând viraj stânga de pe str. Dimitrie Dan.
Ulterior, conducătorul auto a oprit autoturismul, a discutat cu pietonul, după care, de comun acord, și-au continuat deplasarea. În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că autoturism implicat în eveniment a fost condus de un bărbat de 42 ani, din comuna Marginea.
Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul pietonului și de 0,03 mg/l în cazul conducătorului auto. Acesta a declarat că a consumat un pahar de vin, la domiciliu, însă după producerea evenimentului. La spital, acestuia i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Victima a fost transportată la spital, necesitând pentru vindecare 2-3 zile îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava