• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Două persoane au fost rănite după ce un șofer a adormit la volan și a intrat cu mașina în doi pietoni aflați pe marginea drumului. În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza localității Vama, pe fondul oboselii, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o bordură, după care a fost proiectat în doi pietoni aflați în afara părții carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea unei tinere de 22 de ani, din comun Arbore și rănirea ușoară a unei minore de 3 ani, din comuna Ilișești.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava