MOPAN Suceava

 La data de 02.11.2021, ora 16:40, lucrătorii din cadrul S.P.R. 12 Preutești au fost sesizați prin SNUAU 112  că pe drumul comunal din sat Osoi a intrat un tractor într-un șanț, iar șoferul este sub influența băuturilor alcoolice.

Deplasându-ne la fața locului și în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la data de 02.11.2021, în jurul orei 16:00, un bărbat din satul Osoi, comuna Vulturești, în timp ce conducea un tractor neînregistrat, pe drumul comunal din direcția sat Valea Glodului către sat Osoi, când a ajuns într-o intersecție pentru a vira pe alt drum comunal la stânga, a pierdut controlul volanului și a intrat în șanțul din partea stângă.

Nu au rezultat victime omenești sau pagube materiale, șoferul fiind singur în tractor în momentul producerii accidentului. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificării acestuia în baza de date s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere rezultatul testării, conducătorul auto urmează a fi condus la Spitalul Municipal Fălticeni, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, faptă prev. de art. 336 alin. 1 din Cod Penal, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. de art. 335 alin.1 din Cod Penal și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, faptă prev. de art.334 alin.1 din Cod Penal.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava