Comenzi MOPAN Suceava

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava au continuat cercetările și în cazul unui bărbat de 37 de ani din comuna Hânțești care la data de 8 august a provocat distrugeri unor semne rutiere de pe raza municipiului Suceava.

Polițiștii au stabilit că în timp ce se afla pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Suceava, bărbatul s-a manifestat agresiv și a provocat distrugeri unor indicatoare rutiere aflate în zonă. După continuarea cercetărilor și administrarea materialului probator, prin ordonanţa din data de 11.08.2022 a organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică – Compartiment Proximitate s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 37 ani, din Hănțești, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de : „distrugere”, faptă prev. și ped de art. 253 alin. (1) din Codul Penal și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, faptă prev. şi ped. de art. 371 alin. (1) din Codul Penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 și art. 41 alin. 1 din Codul Penal.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică – Compartiment Proximitate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava