Concert pascal
MOPAN Suceava

În timp ce conducea mopedul pe un drum neclasificat în afara localităţii Cumpărătura din comuna Bosanci, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un bărbat de 41 de ani din comuna Buneşti a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea mopedistului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Bărbatul de 41 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, mopedul nu este înmatriculat, iar bărbatul de 41 de ani nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava