Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a ajuns la Urgențele Spitalului Județean după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un stâlp de iluminat. Accidentul s-a produs sâmbătă pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava. ”Militarii de la Detaşamentul de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi modulul SMURD (o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă tip B),  împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

La sosirea echipajelor, un autoturism intrase în coliziune cu un stâlp de iluminat, în urma impactului deosebit de violent rezultând încarcerarea şoferului, un tânăr în vârstă de 31 de ani. Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori.

Concomitent, au extras victima încarcerată (inconştientă, dar prezentând puls), i-au acordat primul ajutor medical şi l-au predat unui echipaj SAJ, care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean.

La final, pompierii au curăţat carosabilul de elementele de caroserie răspândite pe drumul public, pentru prevenirea altor accidente. De asemenea, au monitorizat zona până la sosirea reprezentanţilor Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Suceava, care împreună cu echipajele specializate au asigurat stâlpul de iluminat public.

Acesta era rupt şi susţinut doar de cablurile suspendate pe acesta, fiind în pericol de cădere peste trecători şi autoturismele care se deplasau prin zonă”, se spune în comunicatul ISU Suceava.

A ajuns la Urgențe după ce s-a izbit cu mașina într-un stâlp de iluminat, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava